Välj en sida

Redovisningstjänster Solna

Välkommen till Fias Redovisning – redovisningstjänster Solna

Redovisningskonsulter med lång erfarenhet

Fias redovisning är en firma som vänder sig till er i Solna som behöver hjälp med redovisningstjänster. Med många års erfarenhet är vi alltid måna att bemöta kundens önskningar för bästa resultat. Redovisning, bokföring, skatterådgivning och lönehantering är endast få av de tjänsterna vi kan erbjuda för just ditt företag.

Vi har möjlighet att komma ut till er och ert företag för att spara er tid och vi erbjuder er som kunder, timpris eller fast pris. Visma är systemet som vi arbetar i. Välkommen att kontakta oss för mer information. Varmt välkommen till din redovisning & bokföringskonsult!

Vem vänder vi oss till?

Vår firma erbjuder olika slags redovisningstjänster åt företag till exempel i Solna men även i omnejderna. Vi kan även hjälpa kunder runt om i landet eftersom de flesta tjänsterna kan utföras på distans.

Trygghet

Ni kan känna er helt trygga med att vi alltid arbetar för att ge er den bästa tänkbara servicen. Vi finns alltid tillgängliga för er! Oavsett var någonstans ni befinner er så är vi inte längre bort än telefonsamtal eller ett mail.

Kontakta oss

Här på Fias Redovisning prioriterar vi kundservice högt, och vi svarar gärna på era frågor eller funderingar eller berättar mera om oss. Hur ni kommer i kontakt med oss får ni reda på här. Ert mejl eller telefonsamtal ser vi fram emot!

Fias Redovisning